Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

IMMUNSYSTEM+

Karotenoider för optimal immunitet.

Karotenoider är antioxidanter. Husse super premium produkter innehåller höga halter av lutein och betakaroten. Dessa naturliga växtextrakt har en antioxidant aktivitet i kroppens celler. Dessa karotenoider stimulera också immuniteten. Forskning har visat att karotenoider främjar humorala immuniteten och cellimmunitet.

Humoral Immunitet är den delen av immuniteten som förmedlas genom att det utsöndrar antikroppar. Utsöndras antikroppar förhindras invaderande mikrober på ytan(t.ex. virus eller bakterier). Humorala immuniteten kallas så, eftersom det gäller ämnen som finns i kroppsvätskorna. Begreppen antikropp och immunglobulin används ofta omväxlande. De finns i blodet och vävnadsvätska, liksom i många sekret. I struktur är de stora Y-formade globulära proteiner. Hos däggdjur finns fem typer av antikroppar: IgA, IgD, IgE, IgG och IgM. Varje immunglobulin klass skiljer sig i sina biologiska egenskaper och har utvecklats för att hantera olika anti-gener. Antikroppar är syntetiserade och utsöndras av plasmaceller som härrör från celler som B-lymfocyter (B-celler) i immunsystemet.

Cell-medierad immunitet är ett immunsvar som inte involverar antikroppar utan snarare fråga om aktivering av vita blodkroppar makrofager, naturliga mördarceller, anti-gen-specifika cytotoxiska T-lymfocyter, och frisläppandet av olika cytokiner som svar på en anti-gen.

8 artiklar

per sida

Lista Rutnät

 1. EXCLUSIVE KATTUNGE

  När du vill väl! Husse Kattunge är ett super premiumfoder med en perfekt mängd protein som behövs för att utveckla växande muskler, kroppsliga organ, hud och päls. Fodret innehåller även rätt mängd av taurin som hjälper kattungen att bibehålla och förebygga friska ögon, hjärta och fortplantningsorgan.
  159,00 kr
 2. DIGEST

  Sensitive Digest är en Super Premium-produkt baserad på lamm och ris, lättsmälta ingredienser för hundar med känsligt tarmsystem.

  • Glutenfritt
  • Mycket smakrikt
  • Reducerar risken för magproblem & födoallergi
  • Stärker immunförsvaret
  149,00 kr
 3. OPTIMAL

  För aktiva medelstora och stora raser.
  699,00 kr
 4. VALP MINI

  Helfoder för valpar av mindre raser samt dräktiga och digivande tikar.
  139,00 kr
 5. VALP MAXI

  Helfoder för växande valpar samt dräktiga och digivande tikar.
  599,00 kr
 6. EXCLUSIVE DIGEST

  Ett super preminumfoder för katter med känsligt mag-tarm system och allergier. Innehåller högkvalitativa ingredienser som lamm och ris vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Även rikt på mineraler som stärker ben och tänder.

  169,00 kr
 7. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning och innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion.
  159,00 kr
 8. VALP

  Helfoder för valpar, även lämpligt för dräktiga och digivande tikar.
  139,00 kr

8 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Nyligen visade
Healing Cream: 100 ml

Healing Cream: 100 ml

Healing cream.
179,00 kr
Försäljning
OPUS OCEAN

OPUS OCEAN

Opus Ocean som är ett Super Premium foder för hund (lax och potat...
189,00 kr
FLEECEFILT

FLEECEFILT

Mjuk och härlig Husse fleecefilt, storlek 150 x 100 cm. Perfekt till valpen el...
50,00 kr
Hov Plus Blond Balm: 5 l

Hov Plus Blond Balm: 5 l

Olja för torra hovar.
849,00 kr
EXCLUSIVE KATTUNGE

EXCLUSIVE KATTUNGE

När du vill väl! Husse Kattunge är ett super premiumfoder med en perfekt män...
159,00 kr
Scroll