Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Kvalitetsfoder

Husses hund- och kattfoder har ingredienser av Super premium och premium kvalitet, är tillverkade i kvalitetsfabriker med hög prestanda på maskiner och tillverkningsprocesser. En garanti för produkternas kvalitet och tillverkningsprocess är antalet lojala och nöjda kunder Husse har över hela världen.

 

För att du som kund ska vara säker på vad du har köpt kan du i våra produktförteckningar hitta all information om fodrets innehåll, t.ex:

  • sammansättning
  • analytiska beståndsdelar
  • tillsatser
  • metaboliseras energi
  • smältbarhet
  • allmän information om produkten

 

Produktionsprocessen vid tillverkning av Husses foder övervakas noga, testas och kontrolleras. I processen tar vi hänsyn till miljö, natur och djurens behov. Vårt team av veterinärer och näringsexperter testar löpande vårt foder, för att vid behov förbättra kvaliteten och upprätthålla vår höga standard. 

 

Pet Research Centers forskning sker under djurvänliga förhållanden, och ingen skadlig livsmedelsforskning genomförs. Forskningens enda syfte är att höja kvaliteten på tillverkat hund- och kattfoder. De använder inga skadliga medel, och inga djur behöver lida på grund av medicinska eller kirurgiska ingrepp.

Nyligen visade
PRO SELEKT

PRO SELEKT

Helfoder för hundar med känslig mage eller allergiproblem
589,00 kr
PRO AKTIV

PRO AKTIV

Ett helfoder för hundar med ett högt energibehov.
449,00 kr
PRO GIANT

PRO GIANT

Helfoder för stora raser.
469,00 kr
PRO ENERGI

PRO ENERGI

Helfoder för mycket aktiva och arbetande hundar.
599,00 kr
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Helfoder för valpar med känsliga magar Glutenfritt Främjar go...
379,00 kr
Scroll